Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

Értesítés a lakosságnak

Értesítés a lakosságnak

A közép szlovákiai vízmű, a.s:

         Tájékoztatja az önkormányzat polgárait, hogy a folyamatban lévő Covid-19 járvány és az ezzel kapcsolatos korlátozott létszámú alkalmazottak miatt márciusban önkormányzatunkban nem végez vízóra leolvasást.

         A tényleges fogyasztás alapján történő számla kiállításához az ügyfelek az alábbi módokon jelenthetik be a vízóra állapotát:

        2022. március 14-én az üzemeltetőnél regisztrált telefonszámmal rendelkező ügyfelek interaktív SMS-t kapnak a vízóra állapotának bejelentésére, hogy az alkalmazáson keresztül küldjenek fotót és a vízóra állapotát. Arra kérik azokat a lakosokat, akiknek lehetőségük van a vízóra állapotát az alkalmazás segítségével bejelenteni, éljenek ezzel a lehetőséggel.

      Azok a lakosok, akiknek nincs lehetőségük a vízóra állapotát az alkalmazás segítségével SMS-ben jelenteni, az alábbi módok egyikén jelenthetik be a vízóra állapotát:

• E-mailben a cc@stvps.sk vagy a denisa.tkacikova@stvps.sk címre

• SMS-ben 0850 111 234 vagy 0905 817 472

A vízóra állapotának telefonon vagy e-mailben történő bejelentésekor szükséges megadni: vezeték és keresztnevet, fogyasztói hely és a vízóra állapotát.

       A korlátozott telefonálási lehetőségek miatt csak munkanapokon 7.30-15.00 óráig javasolja az üzemeltető az értesítés SMS-ben vagy e-mailben történő elküldését.

Azon ügyfelek számára, akik 2022. március 23-ig nem jelentik be a vízóra állását, ott a számlát az adott fogyasztói hely hosszú távú átlagos fogyasztása alapján állítanak ki.

Ezeket az információkat, beleértve az elérhetőségeket és telefonszámokat, az önkormányzat honlapján is közzéteszik.

Köszönjük kedvességét és megértését.